Apple

Čačak

Član od: 25.09.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Navodni gospodin je narucio telefon koji vredi 200e da mu pošaljem, telefon je poslat u Četvrtak rekao je da je odložio paket za Ponedeljak stiže mi poruka da je paket odbijen i da se ne javlja na telefon, tako da ne preporucujem saradnju sa ovim članom. ..
Telefon stigao u Poštu ali ne i na adresu, potom vracen prodavcu. Novac uplacen za telefon, za troskove prve i gratis druge posiljke, zatim je stigao na adresu gde je i preuzet ali negativna je u medjuvremenu vec postavljena. Prodavac ostaje sa trazenim novcem i postarinom gratis a ja sa negativnom.

Uređenje kuće > Porcelan i kristal

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Evo ovako, clan poruci solju od 500 dinara, sa slikom solja, odbije prijem i proda mi pricu kako nisu dolazili i niko ga nije zvao, zovem kurirsku sluzbu, kazu da su nosili i da je paket odbijen. Solja se vrati, platim postarinu 260 dinara, pitam sta da radimo, kaze posalji sa otkupom od 760. Ja zatrazim ponovo podatke, da proverim nije li greska neka i poverujem, nije. U pricu poverujem, gledam ocene, ne sumnjam da je vracena stvarno. Ponovo posaljem, ponovo ista prica. I opet moram platiti 260 dinara postarinu. Moja je greska sto sam poverovao u tu pricu, ne znam kakav je prodavac, ali kao kupac zaobidjite ga ili naplatite postarinu unapred. Sve da razumem, ali cemu slanje drugi put, sta se time postize.
Prodavac nema odgovarajucu solju koju sam porucio, pa zbog toga laze da je poslao a nije. Zbog toga je i dao negativnu, da ja ne bi ocenio njega negativno jer zna da to i zasluzuje...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.