Aqua zoo shop

Beograd | Vračar

Član od: 28.02.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kućni ljubimci | Oprema > Akvarijumi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poručio sam dva sifona za čišćenje akvarijuma navedena u oglasu. Stigla su mi dva različita a ni jedan ne odgovara sifonu iz oglasa. Porudžbu na KP sam napravio 16-og u sredu, do duše posle podne i dobio odgovor, "šaljemo sutra", tako da sam pošiljku očekivao 18-og u petak. U petak u pošti ništa za mene. U ponedeljak 21-og odem ponovo do pošte, nema za mene pošiljke. Pišem dotičnom, vidim da je pogledao poruku ali nema odgovora. Pišem ponovo da mi pošalje br pošiljke, tek onda mi je odgovorio da mi stiže sutra, to je već utorak 22-gi, ali br pošiljke ne dobijam. Jutros u pošti kada sam podizao pošiljku proverim datum slanja, poslano u ponedeljak 21-og. Za dotičnog pošto će sigurno čitati komentar, kada vam neko poruči nešto da mu pošaljete brzom poštom, onda mu to hitno treba i plaća dostavu po prilično skupoj tarifi brze dostave. Ako mu vi pošaljete posle 5 dana, u čemu je smisao slanja brzom poštom. Uz put se iscima da čeka u pošti dva puta da mu kažu nema za vas ništa i troši vreme i energiju da kuca ovoliko štivo zbog nezadovoljstva saradnjom. Da napomenem da mi je bar stiglo ono što sam poručio nebih vam dao negativnu, samo vas ne bih ocenio. ..
Došlo je do problema sa paketom u pošti gde je paket ostao iz,za sada,nepoznatih razloga u glavnom magacinu. Nakon provere,a kako kupac ne bi čekao da rešimo taj problem,poslali smo drugi paket sa jednom zamenom za znatno skuplji model o našem trošku kao znak da želimo da nadoknadimo izgubljeno vreme i čekanje klijenta. Kada je paket stigao kupcu nije odgovaralo to što je poslato nakon čega je usledila ova ocena. Kao porodična firma koja itekako vodi računa o svojim kupcima o čemu mogu da posvedoče akvaristi širom Srbije,nastojimo da se ovakve stvari nikada ne dešavaju i da se sve može rešiti ukoliko postoji volja. Greške su sastavni deo svakog posla i mi smo svoju grešku želeli da ispravimo (iako je izvorna greška na drugoj adresi) ali nažalost kupac nije imao razumevanja. Ostvarili smo kontakt nakon ocenjivanja i sa naše strane kupac dobija pozitivnu ocenu.

Kućni ljubimci | Oprema > Akvarijumi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam od njih Tetra APS 150 vazdusnu pumpicu. rekli su da nemaju na stanju ali ce imati sutradan i da ce mi poslati ako mi tako odgovara, rekao sam da pošalju. Posle 5 dana poslao sam poruku da vidim šta se desava, rekli su da je paket poslat ali da je spakovan u pogrešno dostavno vozilo i da ce se to rešiti samo da budem strpljiv, rekao sam da nije problem i da cu sačekati, onda je prošlo 6 dana a paketa i dalje nema, ponovo sam ih kontaktirao i receno mi je da su kontaktirali Post Express i da je paket vraćen i sutra dan ga šalju na moju adresu. Onda je prošlo još 5 dana i paket nije stizao, ja sam ih ponovo kontaktirao ali oni se vise nisu javljali. Ne volim da dajem loše ocene ali ovo je stvarno bezobrazluk.
Poštovani Nemanja,sve je tačno što ste napisali ali poslednji deo ste poslali na pogrešnu adresu. Paket nije vraćen nama već u magacin Post expresa gde je i predat i od njih očekujemo da isprave sopstvenu grešku u kojoj trpimo i mi kao prodavci i vi kao kupci. Ocena apsolutno nije na mestu i ne smatramo je relevantnom tj upućena je na pogrešnu adresu. Što se Post expresa tiče kao firma smo uložili reklamaciju i o odgovoru ćemo vas obavestiti. Srdačan pozdrav

Kućni ljubimci | Oprema > Akvarijumi | Dekoracija i biljke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

"Izvinjavamo se doslo je do greske poslacemo to sto ste trazili" I sad ja treba da cekam dok Srbija udje u EU, sta?
Naravno da ne,samo ste trebali da nas kontaktirate pre ovakve ocene i da pitate u cemu je problem jer niko nikada nije bio ostecen u bilo kakvom poslovnom odnosu sa nasom firmom pa necete ni vi. Kao sto smo vam i rekli mozete ocekivati paket a kada bude poslato javicemo vam
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.