AQUALINE

Zrenjanin

Član od: 25.02.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Aparati za vodu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uredjaj poslat neispravan, ne hladi vodu. Reklamirao, poslat drugi uredjaj koji je fizički oštećen. Iz trećeg pokušaja, uz mnogo čekanja i poziva sam dobio ispravan uredjaj. Fakturu sam čekao 20tak dana uz mnogo laganja i "prebacivanja loptice na kolege" Čepovi za balone stigli u smanjenom broju, u kesi od bureka sa mrvicama od istog gratis. Apsolutno NE preporučujem saradnju osim u slučaju da želite da se nervirate neposlovnošću prodavca.
Kao prvo, uređaje (aparate za vodu) šaljemo u fabričkom pakovanju i ne raspakujemo ih pre slanja. Aparat koji smo prvo poslali kupcu imao fabričku grešku i zbog toga nije hladio. kupcu smo odmah poslali drugi aparat koji je brza pošta oštetila u transportu. Kad nam se vratio i taj aparat, kupcu smo poslali treći koji je stigao kako treba. Fakture se šalju svakog 1. u mesecu i nismo nikog lagali (jer nemamo razloga za to), a ni da prebacujemo na kolege (zašto bi to radili...?) Čepove smo poslali tačan broj koliko je poručeno, a šta je kupac s njima radio, to je njegov problem. Na kraju mi godišnje prodamo preko 2000 aparata za vodu i imamo 59 zadovoljnih kupaca koji su nas ocenili, i jednog nezadovoljnog (i to bez razloga), ali to nije opravdanje za iznošenje neistina i ovakvih kvalifikacija.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.