aren

Leskovac

Član od: 28.07.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Parfemi | Ženski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovaramo sam se porukama sve je slagao. Tražio sam da mi slika kutiju od parfema, naravno on je slikao prikazao mi parfem od 80ml I dogovorili smo se da taj parfem koji je slikao pošalje. Nije mi poslao isti nego čak i manji od 50ml. Imam dokaz o prepiski našoj, treba ga zaobići u širokom luku. Pitao sam zato mi poslao manji parfem ništa mi nije odgovorio ne javlja se! !!

Nega i lična higijena > Parfemi | Muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Parfemi nisu iz Italije, već neke kineske kopije, nigde veze sa originalima. I to mi lično ne bi bio problem, da prodavac ne šalje pogrešno poručene kopije, koje potom ne preuzima kada mu se pošalju nazad, a ponovno naplaćuje slanje poručenog parfema (naravno kopije). I povrh svega vređa u prepiskama i misli da blokiranjem komunikacije u KP porukama rešava problem sa prevarom. Ovaj lik je za izbegavanje u širokom luku što se trgovine tiče.
Ovaj covek samo laze 3 puta sam platio postarine zbog njega i nisam hteo vise da mu vratim paket uzeo je parfem pa izmislja neke gluposti hteo je drugi parfem poslo sam na svoj trosak drugi parfem i opet mije dao negativnu bez razloga zato sto nisam hteo opet da mu zamenim i opet da platim postarine

Motocikli > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uplacena kapara u vrednosti trecine predmeta dok ne dodje covek iz Beograda u Leskovac da ga pokupi licno. Posle uplate prodavac se ne javlja, pa izmislja neke price da je zvao na viber a da se nisam javljao i slicno. Dvoje poznanika su dolazila u Leskovac poslom, korisnik se nije javljao danima kao ni sad. Ne preporucujem nikakav vid saradnje sa ovim korisnikom!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.