Ares

Loznica

Član od: 13.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Duksevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucijem saradnju sa ovakvim clanom! Porucio duks, kada mu je stigao javlja da ce ga preuzeti posle dva dana, nakon tih dva dana napise da ce sutra dan, od toga naravno nije bilo nista. Nakon mojih 5 poruka koje je video nista ne odgovara, niti na pozive da se javi. Sledecem prodavcu preporučujem da mu doticni prvo uplati novac za to sto bude narucio pa da mu posalje jer ce platiti duplu postarinu kao sto sam ja pa posle ovaj klinac ne mora podici paket !

Odeća | Muška > Duksevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ugovara 2 puta deal, i ispaljuje.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cekam vec nedelju dana da mi posalje graficku, a jos uvek nista, ne odgovara na poruke, ne javlja se. Stvarno bezobrazno od korisnika i zato ide ova ocena.
Moja greska,priznajem Ps graficka je jos uvek na prodaju

Odeća | Muška > Majice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prva negativna ocena koju sam nekom dao ali zasluzna! Javio mi se za majicu, trazio da mu spustim cenu na sta sam pristao. Uredno sam mu poslao paket postom istog dana kad je i narucio, nije preuzimao a stigla mu je poruka od Poste. Pa je bio Vaskrs (posta nije radila) kad su otvorili postu nije ni tad otisao, poslao sam mu poruku da vidim sta se desava sa paketom, ako je zalutao ili bilo sta drugo da ga trazim i pojurim, na poruke ne odgovara, kad odgovori budebezobrazan i drzak, prica kako nema vremena da se dopisuje sa mnom, nisam trazio da se dopisujemo nego da odgovori na najobicniju poruku! 4og maja sam ga pozvao sa drugog broja, pitao ga sta se desava zasto ne odgovara na poruke, on odgovori "PLATICU TI POSTARINU, NEMAM POJMA STA JE SA PAKETOM" , rekao sam mu da ode u ponedeljak u postu i da ga preuzme ako ga je vec porucio, nije to uradio. Paket mi je vracen 7. maja placao sam duplu postarinu. .. Ne preporucujem nikakvu saradnju sa ovim clanom jer je nezreo klinac koji ne zna sta hoce!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.