ARGUS

Alibunar

Član od: 22.09.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Bass pojačala

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gde poceti. .. Komunikacija do preuzimanja artikla super, vrlo prijatan covek. Onda krece haos. Probam pojacalo zovem ga i kazem da nije u redu i da zelim da mi vrati novac jer je zvucnik na pojacalu produvao. Kaze dobro zvacu te sl nedelje kad dolazim. Rekoh hajd da ga ne opeterecujem. Sutradan se ispostavi se da treba da idem kod druga koji je mesto pored. Nazovem ga, blokirao mi je broj. Saljem poruke na kp. Samo ih otvara ne odgovara, blokirao mi broj, sms ista prica. Ne budem ja lenj javim se sa drugog kp profila covek sve uredno odgovara. .. Dogovorim se ja da se nadjem sa njim za drugi oglas ali mi je onda ostavio zenu i decu nije dosao on. Naravno zena se iznenadila nije znala nista kao. Zove ga telefonom, ne moze da dodje u banci je nema da mi vrati novac . Kao uzmi sat pa cu te zvati ja za pojacalo u ponedeljak. Ajde ja zbog dece da ne pravim probleme prostanem na to. Dodjem kuci pokusam ponovo da ga pozovem i posaljem mu poruku. .. . I dalje sam blokiran. Dragi korisnici sa kupujem prodajem ovo je moje dosadasnje najgore iskustvo na kp. Saradjivao sam sa gomilom ljudi i nikada nisam imao problem. Od mene negativna ocena, pojacalo ide na oglase opet ali pre toga kod majstora. Pritom sat koji su mi dali na oglasima 2000 a sat je laznjak ali hajde pokusao sam ne pravim probleme i da to bude samo upozorenje da se odnos ispostuje i popravi. .. . Nista od toga, da mogu jos par puta bih ostavio negativnu.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stvarno los dogovor sa prodavcom odugovlacio je kao da nije hteo da proda predmet na kraju kada smo se dogovorili dan pre je isao na ‘sluzbeni put’. .. iz mog iskustva ne preporucujem saradnju!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.