Arilje Pamucni Proizvodi

Arilje

Član od: 17.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kupatilo i oprema > Kupatilski tekstil

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neprijatno iskustvi i vrlo neuredna komunikacija. Uz bade-mantil is naslova sam poručila i bokserice sa jednog linka i postavila pitanje u vezi bokserica sa drugog linka. Na pitanje nisam dobila odgovor, ali sam u paketu dobila treći tip bokserica za koje mi tvrde da su u skladu sa mojom porudžbinom. Ko god da obrađuje porudžbine, ne čita ih kako treba, tako da se može desiti da dobijete nešto sasvim drugačije od onoga što ste poručili i da Vam pri tom tvrde da greška nije do njih.
Kupac je poslao link proizvoda koji se prodaje kao tropak u asort bojama kako i pise u opisu artikla a sta je kupac "mislio" i da li je postavio pitanje u vezi nekog drugog artikla mi to ne mozemo znati. Pitanja se odnose na artikal sa slike uz koji stoji kompletan opis i cena. U svakom slucaju Arilje Pamucni Proizvodi vraca novac kupcu ukoliko IZ BILO kog razloga nije zadovoljan sto pise u USLOVIMA KUPOVINE i sto je ponudjeno kupcu. Ali kupac nije zeleo da vrati posiljku nego promenio misljenje u vezi artikla i trazio samo zamenu dela artikala sto takodje nije problem ali kupac u takvim okolnostima placa postarinu. Mi postojimo niz godina i nasi zadovoljni kupci su i garancija naseg korektnog poslovanja. Ovo je vrlo nekorektan kupac zadovoljan kvalitetom i cenom nasih proizvoda ali u pokusaju da izbegne placanje postarine. Mi se strogo drzimo principa i pravila poslovanja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.