Arnold

Bečej

Član od: 10.03.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena za ovog prodavca! Uredjaj nikako nije odgovarao opisu. U telefonskom razgovoru sam tri puta pitao prodavca da li je telefon otvaran i servisiran, to mi je bilo bitno zbog vodootpornosti. Rekao je da je telefon kao nov, star nekoliko meseci, bez vidljivih tragova korišćenja. Kada sam otvorio kutiju bio sam neprijatno iznenadjen. Pored toga što je odmah bilo jasno da je otvaran, na ekranu ima najmanje 100 ogrebotina koje nije uspela da sakrije ni mat folija, dugme za poljenje ne funkcionise kako treba, nema klik i propada unutra. Na ledjima je falio jedan deo, nema staklo što ide oko blica. Sve u svemu telfon mnoooogo losiji nego što je opisan. Nemam ništa lično protiv čoveka ali ukoliko budete kupovali nešto od njega preporučujem samo lično preuzimanje jer se očigledno ne libi da kaže neistinu samo da bi prodao uredjaj.
Ovaj 'preprodavac' je kupio od mene Sony Z3! Kao prvo nikad ne pišem da je telefon nov! Kao drugo od mene je kupio za 250 eura da bi je prodao za 210 eura i (pazi!!) tražio kasnije da platim razliku ( 40 eura )!!! Član hteo da se opari,ali izgleda nije uspeo (o čemu govori i broj njegovih ocena). Ako sam ja kriv što čovek izmišlja i da ima komplekse prihvatam negativnu. Član nije za saradnju,sve bi da tera po svom. Toliko od mene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.