Arnold

Subotica

Član od: 26.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Sportski preparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

veoma neozbiljan covek narucio sam od njega protein i multivitamin nije poslao . .vise puta sam pitao da javi ukoliko ne zeli da salje da narucim na drugom mestu nije ni odgovorio
Ja se izvinjavam, proizvode koje ste naručili sam upravo kao što smo se dogovorili spakovao i poslao u dogovoreno vreme. Kurirska služba je radila sa smanjenim kapacitetom i novim vozačima koji su se jako loše snašli kod isporuke, paket je vraćen na moju adresu sa obrazloženjem da se niste javljali na telefon i da na adresi nije bilo nikoga. Nisam uspeo da vam odgovorim jer sam odmah nakon slanja paketa otišao na odmor van Srbije.

Sport i razonoda > Sportski preparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poručeni proizvod nije stigao.
Poštovani, Ja sam uredno spakovao i poslao paket. Ne mogu biti odgovoran zbog tehničkih problema kurirske službe. Ovaj minus pripada kurirskoj službi a ne meni. Apelujem administraciji sajta kupujem prodajem da ocene zbog kašnjenja isporuke ne prihvataju na račun bilo kog prodavca na ovom sajtu, kupac treba da oceni usluge prodavca i kvalitet proizvoda a ne usluge kurirske službe. Nisam ja vlasnik kurirske službe, već korisnik kao i naručioc paketa. Ukoliko paket ne stiže na vreme na apsolutnoj odgovornosti je i obavezi naručioca da obavesti pošaljioca da nešto nije u redu, a ne odmah da dotrči na profil i oceni negativnom ocenom. Koga ste ocenili mene? Moje usluge? Kvalitet proizvoda koje prodajem. NE, vi ste ocenili uslugu kurirske službe koja ima veze sa mnom isto toliko koliko ima veze i sa vama.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.