AS CONT MONT

Niš

Član od: 22.08.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

lazan teks u oglasu telefoni sve pakovani i popravljani zato i nema njegovog broja u oglasima
PAZNJA! Ne saradjujte sa doticnim Dejanom! Poslao sam mu Samsung Galaxy S4, zvao me i rekao da mu se verzija telefona ne svidja jer nema SRPSKI JEZIK. Pristao sam da mu vratim novac, on je hteo da mu posaljem drugi telefon a on meni da vrati ovaj, sto smo i uradili. Znaci lik mi je vratio SAMO TELEFON, BEZ PRATECE OPREME, sto je neprihvatljivo! Kada sam mu napomenuo da to nije korektno sa njegove strane, poceo je da histerise na telefonu, i ostavio negativnu ocenu. Veoma nisko sa njegove strane, tako da molim administratore sajta da uklone ocenu, a Dejana da lepo provere i banuju sa sajta.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PAZNJA: Poslao mi S2 Beli I S3 mini plavi. S2 NEMOZE da iscita mrezu I samo se zablokira I pocrni ekran. Wi-Fi na 50% signala radi. Baterija katastrofa. I na s3 mini bat. Nevalja. Ja ga kontaktiro obecao da ce vratiti 7800din da mu vratim S2. Vidim nece nazvo ga on se vadi. Ko zna sta si mu ti izvadio Itd. .. Molim administratore kp-a da ga blokiraju I da mi se jave. .. I da obrate paznju na takve I odakle njemu 32 pozitivne ocene Ova jedna vredi za sve CUVAJTE SE. ..
Kako si zakljucio da wi-fi radi na pola signala kad telefon zablokira i pocrni ekran?? Veoma nezahvalan clan, poslao sam mu dva telefona, prvog dana su mu oba bila super, sutradan me zvao da mi kaze da je na s2 slaba baterija, kasnije me opet zvao da mi kaze da mu se S2 ne svidja i da hoce da mu vratim pare. U pocetku sam cak i pristao da mu vratim novac, medjutim lik mi je poslao 3-4 poruke "salji pare", zeleo da mu uplatim novac, a on meni da naknadno posalje telefon.. Ocigledno misli da jos uvek ima takvih budala koji salju novac tek tako.. Jos jedna stvar, covek je rekao da drzi servis, pa su mu u pocetku telefoni bili super, sto navodi na misao da je verovatno nesto zabrljao odnosno promenio na telefonu pa hoce da mi ga vrati. Jos mi slao pretece poruke na telefon. Mislim da administratori sajta treba da blokiraju takve clanove, i da ubuduce, prilikom registracije na sajt!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.