Asanovic Filip

Ćuprija

Član od: 09.03.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon poslat apsolutno nezasticen, tumbao se u kutiji u kojoj je moglo jos 12 telefona da stane (unutra je bio telefon samo, sa dva lista papira male sveske i kesom). Krenuo sam kuci i stiskao dugme za otkljucavanje i nije uopste hteo da reaguje, odneo sam ga u servis gde su ga restartovali gde smo videli jos dodatnih problema. Ekran se zeleneo, kao i to da su se pojavile na vrhu ekrana popreko zelene linije. Slika na telefonu se odjednom samo izgubi i telefon na neko vreme ne moze uopste da se koristi- ne reaguje i ne prikazuje nista. Zamena ekrana bi kostala skuplje od 110e, sto je bila cena za ovaj telefon, BAS SE I PITAM ZASTO. Jer strucnjak, covek koji radi u servisu kaze da to cak ni ne moze biti od transporta jer telefon uopste nije bio puknut i ostecen. Snimio mi je telefon, ali mogao je da podmetne drugi ili da je uhvatio na istom redak trenutak kad je telefon radio. Hoce da zajedno platimo stetu po 60e, A ON JE TAJ KOJI JE POSLAO NEISPRAVAN TELEFON. Plus, prvi put narucujem, a sam kad sam slao pakete sam vracao ukoliko nesto nije valjalo. Mogu svima dati kontakt ljudi koji su imali pozitvna iskustva i koji su doziveli to da sam posten. Covek ce verovatno moje reci iskoristiti van konteksta da bi me ocrnio jer mu je to sve sto mu ostaje da opravda svoje zlodelo, kao sto i jeste vec, kada sam rekao da je jedino resenje kako niko od nas dvojice ne bi nastradao da posaljemo nekom trecem neispravan telefon, ali da to ne dolazi u opciju jer ja to ne radim, a poenta ovoga je bila sledeca stvar koju sam rekao- da neko od nas mora pretrpeti posledicu, a dosledno tome, da nije ispravno da to budem ja jer sam ja samo dosao po telefon koji sam uzeo u ruke i koji je bio u katastrofalnom stanju. IZBEGAVATI CLANA. STVAR NASTAVLJA DA SE RESAVA PREKO POLICIJE!
Ovaj covek je lud nisam ja kriv sto se telefon u transportu polomio imao sam kupce za licno ali nisam hteo da ga izjebem i poslao sam mu telefon telefon sam detaljno snimio kako radi kako otkljucavam bukvalno sve i imam dokaze gde je hteo ovaj posten momak da posalje nekom taj isti telefon koji se slomio u transportu i svi da izadjemo do jaja to su njegove poruke ne moze na kp da se stavi prepiska jos sam i hteo da snosimo zajedno stetu i da po pola platimo da mi vrati telefon ja njemu pola pare ali dobro zaobici ovog clana... SRAMOTA
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.