slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Vintage Germany UVEX naočare za sunce

6.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
239
3
pre 8 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

100% AUTHENTIC. Made in Gernany.  Round Mod Disco Bug Glass.  FENOMENALNE UVEX  naočare za sunce. Original. Uvex je posebno poznat po naočarima sa velikim vidnim poljem, staklima koja ne magle i samocintažnim sočivima koja se automatski prilagođavaju svakom svetlosnom stanju.

 

Uvex su naočare nose sportisti. (Videli ste nekog ozbiljnog skijaša ili biciklistu da nosi drugi brend? )Uvex su naočare koje su napravili profesionalci.

 

Uvex naočare imaju filtere apsorbuju UV zrake ugrađene direktno u sirovinu i štite mrežnjaču 100% od štetnih UV zraka. Sva sočiva pružaju 100% UVA, UVB i UVC zaštitu.

 

Ta funkcija je ugradjena u samo ime Uvex.  uv-ex = ultraviolet excluded (ultraljubičasto isključeno)

 

Proizvede se u Nemačkoj. Inovativna zaštita imaju još od 1926 godine.

 

U pitanju su visoki zahtevi, očekivanja  i standardi.

 

 

Ovde se nude fenomenalno dizajnirane naočare, od dubokogh acetat sa armaturom. Odličan kvalitet.     Pogledajte fotografije - prodaju se upravo naočare koje su fotografisane. Na jednoj od fotografija date su dimenzije rama. Poštanski troškovi nisu ukalkulisani u cenu.  
A 1368

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.   

ID Oglasa: #102527530
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.