slika
slika
1 od 2

Auto kišobran za zaštitu od sunca

1.690 dinFiksno

Niš
Novo
Dostupno odmah
8
0
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Shopex online
Član od 29.03.2024.
Svi oglasi

NAJBOLJE REŠENJE ZA TOPLE DANE - CAR UMBRELLA AUTO KIŠOBRAN

Superiorna unutrašnja zaštita CAR UMBRELLA suncobran za automobil efikasno će blokirati sunčevu toplotu i štetne UV zrake kako bi unutrašnjost vašeg automobila ostala hladna i može zaštititi kontrolnu tablu, presvlake vašeg automobila od izbledenja i pucanja usled izlaganja suncu.

 

VISOKOKVALITETAN MATERIJAL

Visokokvalitetan i izdržljiv auto kišobran je dizajniran sa trostrukim hromiranim crnim metalnim vratilom i jakim metalnim okvirom. Ergonomska ručka sa PU premazom i kišobran za vetrobransko staklo napravljeni su od tkanine visoke gustine, koja je jaka, izdržljiva i otporna na koroziju, možete je koristiti svakog leta.

LAKA UPOTREBA I SKLADIŠTENJE

Jednostavan za upotrebu i skladištenje CAR UMBRELLA zastor za vetrobransko staklo automobila može se otvoriti za nekoliko sekundi kao kišobran ili preklopiti za skladištenje bez zauzimanja dodatnog prostora. Paket uključuje kožnu zaštitnu torbicu za skladištenje. Ukupno oko 12 inča i manje od 1 lb kada je preklopljen, može se postaviti u panel vrata, ispod sedišta i pretinca za rukavice.

VAŠ AUTO ĆE UVEK BITI SVEŽ

Toplotna izolacija i zaštita od sunca. Ovaj suncobran za šoferšajbnu automobila napravljen je od visokokvalitetnog materijala aluminijumske folije, koji blokira mnogo toplote i reflektuje sunčevu svetlost, što može efikasno da smanji temperaturu u automobilu i spreči oštećenja i starenje u automobilu.

 

VELIČINA

Veličina kišobrana kada se otvori je 145 x 97 cm.

Pogodno za korišćenje na velikim, srednjim automobilima.

MATERIJAL

Metal, otporna tkanina.

PAKET SADRŽI

1 x kišobran 

ID Oglasa: #166172591
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.