slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Mali kofer ABS kod 8012 crni

3.000 din

Borča
Novo
Dostupno odmah
7
0
pre 14 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Boutique LEA
Član od 11.02.2014.
kp izlog

Mali kofer napravljen je od  ABS plastike koja je otporna na fizicke uticaje, takodje ima veliku otpornost na habanje kao i toplotu.

 

Veliki koferi imaju cetiri dupla tockica sto je jako bitno pri putovanju jer se lako guraju ili vuku, koji se rotiraju 360 stepeni.

 

 Veliki kofer poseduje po dve rucke za nosenje na razlicitim stranama kao i veliku aluminijumsku teleskopsku drsku za lakse manevrisanje bez obzira da li je kofer pun ili prazan.

 

Veliki kofer ima bravicu sa sifrom koju je lako promeniti. Fabricka sifra je 000. .

 

Otvara  se kvalitetnim zipom  na dve polovine.

Unutrašnjost kofera je organizovana radi lakšeg i preglednijeg pakovanja,  oba dela poseduju traku sa kojim se vezu vase stvari da ne  ispadnu …

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kod kofera:    8012

Boja kofera:      crni

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dimenzije kofera:  


Mali kofer: visina(55cm sa tockovima)50cm, sirina 34cm, dubina 20cm,      težina 2,3 kg

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Mozete se informisati preko kp-a klikom na POSALJITE PORUKU, koje se nalazi u gornjem desnom uglu ili sms- om, viber-om ili pozivom na telefone  063  16  16  16  7 , 064  53  47  451 .
Celokupnu nasu ponudu  mozete pogledati licno u Beogradu - Palilula ili saljemo svaki dan, osim nedelje na vasu adresu sa kurirskim sluzbama - placanje pouzecem.  


Radi lakseg narucivanja potrebno je:  
KOD I BOJA KOFERA KOJI NARUCUJETE
IME I PREZIME
ADRESA STANOVANJA
MESTO
KONTAKT TELEFON

ID Oglasa: #165849251
Informacije
  Celokupnu nasu ponudu mozete pogledati licno u nasoj radnji  koja se nalazi u Borci, na adresi Branka Radicevica br 5.  

Radno vreme : Pon-pet  9-20h sub 9-16h

ili vam mozemo  poslati na vasu adresu 

 Porucivanje: Poziv, SMS, Viber, KP poruka

 063  16  16  16  7

064  53  47   451

 
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.