slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Mi Metalni kofer 20"

23.990 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
566
18
danas
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Mega-Tehnika
Član od 10.09.2020.
Svi oglasi

Originalan, global model, sa garancijom zvaničnog uvoznika u trajanju od 24 meseca.

 

 

Proizvod je nov,  nekorišćen i dolazi u originalnom, neotpakovanom pakovanju sa važećom garancijom od dana kupovine.  Svi proizvodi u našem asortimanu su isključivo novi, isključivo uvezeni od strane zvaničnog (generalnog) uvoznika za dati brend, poseduju svu prateću dokumentaciju i u slučaju bilo kakve potrebe, garancija se ostvaruje u Srbiji kod ovlašćenog uvoznika.  

Plaćanje možete obaviti pouzećem (kuriru na ruke nakon što Vam preda proizvod) ili na račun naše firme (po dostavljenom predračunu sa podacima za uplatu).  
Pakovanje proizvoda je dodatno obezbedjeno kako bi se izbegla i najmanja mogućnost oštećenja prilikom transporta.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem KP poruka, telefonom ili SMS porukom, kako Vama najviše odgovara.

 

----------------------------------------------------------------------

 

OPIS PROIZVODA:

 

 

 

Elegantan, izdržljiv i lagan
Točkići koji se okreću 360° za glatko upravljanje
Podesiva ručka u četiri nivoa
Dvostruke brave koje je odobrila TSA

Krenite na putovanje, ostanite zauvek mladi

Biti mlad znači istraživati, upuštati se u avanture, čeznuti za nepoznatim. Daleka mesta su puna neodoljivih iskušenja. Pratite svoje mladalačko srce i istražite nova mesta i sačuvajte svoja nezaboravna iskustva u prtljagu. Mi Metalni kofer 20" pruža lak polazak i zadovoljavajući povratak na svako putovanje.


Lagan i izdržljiv kofer od 100% legure aluminijuma i magnezijuma

Da bi bolje zaštitio prtljag, Mi Metalni kofer 20" koristi visokokvalitetnu aluminijumsko-magnezijumsku leguru. (5 series). Prilagođena aluminijumsko-magnezijumska legura serije 5 (razred: 5KSCT3) zajednički je razvijena sa vazduhoplovnim aluminijumskim gigantom Arconic (ranije „ Alcoa“ ) i uglavnom se koristi u vazduhoplovstvu, luksuznim automobilima i 3C elektronskoj industriji.


Izvrsna izrada koja vas prati na svakom putovanju
150 procesa korišćenih za izradu Mi Metalnog kofera 20” poboljšava kvalitet i funkcionalnost svakog dela, do najsitnijih detalja, dajući mu snagu i otpornost kako bi vaše putovanje učinio još ugodnijim.


Spakuj kofere i kreni u svoju sledeću avanturu - Veliki prostor sa dva odeljka, koji nudi fleksibilnije mogućnosti pakovanja

Uredno spakujte svoje stvari i oprostite se od nereda. Podesive trake u obliku slova Y omogućavaju da se odeća čvrsto spakuje, pa se ni jedna košulja neće pomeriti.

Svoje male dragocenosti spakujete u odvojivu pregradu kako biste ih lako pronašli i organizovali. Postava od 100% poliestera vam omogućava čvrsto pakovanje odeće, otporna je na bore i postojana je. Sa svojim metalnim ručnim prtljagom pored vas, imaćete hrabrosti da istražite prelepi svet i otputujete u nepoznato!


Tihi prednji točkovi za poboljšanu pokretljivost

Točkovi Mi Metalnog kofera 20” napravljeni su od visokoelastičnog TPE materijala koji pojačava apsorpciju udara i smanjuje buku; precizna noseća konstrukcija omogućava kretanje kofera 360° u bilo kom smeru, dok ojačanje maksimalizuje nosivost.

 


Smisao putovanja leži u putovanju u nepoznato samo sa koferom. Kratki vremenski period kada ste samo vi i vaš kofer na putu može biti najiskreniji oblik slobode. Mi Metalni kofer 20” vam omogućava da se suočite sa budućim životnim mogućnostima. Koja je vaša sledeća destinacija?


Lagano i čvrsto skladište za stvari - višestruko ojačanje

Lako prenesite svoj prtljag čak i kada je težak. Konstrukcija od legure aluminijuma i magnezijuma osigurava da kofer može izdržati veći spoljni pritisak. Uglovi su ojačani debelom aluminijumsko-magnezijumovom legurom kako bi zaštitili prtljažnik od sudara i 4 perle otporne na habanje sprečavaju direktan kontakt između prtljažnika i tla, efikasno sprečavajući ogrebotine kofera. Fiksni trostruki zglob i dodata podrška od 84 eksera - svaki detalj koji garantuje stabilnost.


Zaključajte svoj prtljag i budite mirni na putu - Dve brave za prtljag koje je odobrila TSA za pojačanu bezbednosnu zaštitu

Sadrži dve brave za prtljag koje je odobrila TSA. Da bi se osigurao nesmetan rad i pogodna upotreba katanca, katanac je testiran i uvećan kako bi se povećalo trenje kontaktne površine. Brave za prtljag koje je odobrila TSA sertifikovane su od američke Uprave za bezbednost transporta.


Podesiva ručka - 4 položaja za stabilan i nesmetan transport

Istražite svaki centimetar svog dugo očekivanog odredišta pešice. Lagana i čvrsta drška je napravljena od debele legure aluminijuma i silicijuma visoke čvrstoće i ima ugrađeni skriveni dizajn koji obezbeđuje glatko uvlačenje i jastučiće između vas i prtljaga.


Kapacitet od 31L sa fleksibilnom pregradom za odlaganje

Kofer standardne veličine koji je dozvoljen u avionu.

ID Oglasa: #148224097
Informacije
  • Kao registrovano preduzeće, obezbeđujemo Vam sigurnu kupovinu bilo da kupujete kao fizičko ili pravno lice.
  • Isključivo novi proizvodi, u originalnom pakovanju, sa domaćom garancijom ostvarivom u Srbiji.
  • Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun, ukoliko kupujete kao pravno lice dobijate fakturu sa iskazanim PDV-om (firma je u sistemu pdv-a).
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.