slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Dodatak za naočare, CLIP-ON 1 polarizovan

650 din

Šabac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
725
15
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Floyd01
Član od 04.03.2012.
Svi oglasi

Dodatak za naočare, CLIP-ON,  polarizovan,  pretvara Vaše dioptrijske naočare u sunčane lakim i brzim postavljanjem. Odličan dodatak naročito za vožnju kao I za sneg.

Stakla ( odnosno plastika jer se staklo više ne koristi za naočare ) su polarizovana i imaju 100% UVA i UVB zaštitu .  Dimenzije "stakla" su 57 x 38 mm.   U ponudi cetiri boje, crna, braon, zelena i zuta. Stakla se mogu podici I bez skidanja, pogledajte slike  Kutija za klip-on ( poslednja slika ) je 200 dinara

U ponudi  i metalik CLIP ON,  cena 800 din. Trenutno u tri boje, plava ( blue mo ), zlatna (Red mo) i srebrna ( silver ), pogledajte slike.
Ako Vas još nešto interesuje slobodno pitajte.   Pogledajte i ostale moje oglase

Klikom na " Dodaj u adresar " sačuvaćete kontakt i kada oglas istekne ili se promeni

 

Najjeftinije slanje – Posle uplate na račun, poštarina je 200 din kao CC paket. ( preko pošte, donose kao i postexpres na adresu jedino je rok za isporuku od 1 do 5 radnih dana. Iz iskustva to obično bude 2 dana od dana slanja )

- Posle uplate na račun, poštarina je 350 din postexpresom

- Postexpresom pouzećem , poštarina je od 450 din pa naviše u zavisnosti od iznosa novca

ID Oglasa: #136254506
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.