slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

FENOMENALNE vintage Rudy Project naočare za sunce

9.990 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
460
11
pre 4 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Velike naočare za sunce su trenutno u modi. Rudi Project nudi zaštitu, udobnost i vitkost i poseban kvalitet. Extremno lagane  (21 gram) i udobne naočare za sunce koje nude kristalno čistu optiku bez izobličenja, ne zamagljuju se i više nego dovoljnu štite  od objekata koje nosi vetar. Savrenena tehnologija, italijanska proizvodnja. 1980-te. Cena na globalnim aukcijskim sajtovima 200$ +.

Sočivo bez magle, odličan periferni vid.

Izvanredna FOTOHROMNA TEHNOLOGIJA -  sočiva su napravljena od fotohromnih čestica koje pružaju jedinstvenu tehnologiju upravljanja klimom. Zamračivanje od slabog do jakog prenosa svetlosti u roku od nekoliko sekundi i prilagođeno da postigne prilagođenu boju iz početnog čistog stanja.  Sočiva sa laserskim prevlakom poboljšavaju kontrast, čak i u tamnijim uslovima, poboljšaće oštrinu vida i percepciju dubine, istovremeno pružajući zaštitu očiju bez premca. Za razliku od većine fotohromskih standardnih sočiva, ova su spojena u masi samog polimera sa složenim proizvodnim procesom, što ga čini otpornijim i jasno optički superiornijim u odnosu na većinu konkurenata.
 Pogledajte fotografije - one su vitalni deo opisa - fotografisane su upravo naočare koje se prodaju.   Na jednoj od fotografija date su tačne dimenzije rama. Poštanski troškovi nisu ukalkulisani u cenu.

KP66 7178 

Molim pogledajte i moje ostale oglase sa naočarima.

ID Oglasa: #139137553
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.