slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

KITHDIA model:5504/5505 Drvene polarizovane naocare

2.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
123
7
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Sve Sa Amazona
Član od 12.10.2019.
Svi oglasi

KITHDIA Ručno rađene sunčane naočare od bambusovog drveta za muškarce i žene sa polarizovanim sočivom

 
Model No: 5505H

Naocare dobijate u lepoj drvenoj kutiji , futrolom , srafcigerom za dotezanje sarki , slicicom za proveru UV zastite

 
Ogledalo sočivo
UV400 polarizovana sočiva
UV zaštitni premaz

Širina sočiva: 54 milimetar
Most: 20 milimetara

Ruka: 143 milimetara


Da li su polarizovani? : Da 100% polarizovano, sočivo je specijalno dizajnirano, pruža 100% UVA / UVB, što može da osigura da su vaše oči potpuno zaštićene od štetnih ultraljubičastih zraka i jakog svetla.


Ove naočare imaju opružne šarke : Sve naše drvene naočare za sunce imaju šarku od nerđajućeg čelika sa oprugom za udobno pristajanje glave bilo koje veličine - velike ili male.
Okvir je veoma lagan i prilično udoban.


Pogodne za muškarce ili žene : Ove drvene naočare za sunce su pogodne za muškarce i žene, stilskog dizajna. Opružne metalne šarke se mogu koristiti za ljude sa uskim ili širokim licima. Materijali prihvatljivi za životnu sredinu i kožu čine da se osećate udobnije.


Drvene naočare za sunce su dobar izbor za modne i svakodnevne dodatke. Naočare za sunce od orahovog drveta su idealne za aktivnosti na otvorenom (kao što su šetnja, vožnja, kupovina, putovanja, fotografisanje), stil koji svima izgleda dobro, naočare za sunce će vam pomoći da se izdvojite iz gomile!

ID Oglasa: #161585116
Informacije

Amazon roba iz Nemačke

Robu saljem iskljucivo postexpress-om ili Bexom, mogucnost uplate unapred radi manje postarine ili slanje pouzecem, takodje moguce je i licno preuzimanje uz prethodnu najavu. Petlovo Brdo, Vidikovac…
Pogledajte i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.