slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Metalflex POZLAĆENE naočare za sunce ITALY

15.900 din

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
84
1
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Made in Italy.

 

Real Authentic 1950s 12K golden plated designed by Italian brand, I &I by Metalflex.  

 

Prednji deo sa klinastim naplatcima i čvrstom konstrukcijom duplog  mosta. Okvir je potpuno montiran,   zakrivljen i varen od  strane tehničkih stručnjaka Metalxa. Zavarivanje je potpuno ručno rađeno.   Starinske flexi drške, kvalitetne šarke.  Veoma redak kolekcionarski model . . . . deo italijanske istorije!   koji na najpzoznatijem globalnom sajtu dostiže dvostruko veću vrednost od ovde ponudjene, iako su tragovi korišćenja ovde neuporedivo, neuporedivo manji.  

 

U vrlo dobrom vintage stanju, sa briljantnim, pravima staklima.   Sve je vidljivo na fotografijama.  Pogledajte fotografije one su vitalni deo opisa - prodaju se naočare koje su fotografisane.   Na jednoj od fotografija date su i tačne mere. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.  


K36 1438

ID Oglasa: #157555818
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.