slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Paul Smith beta TITANIUM dioptrijski ram

11.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
868
9
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Made in Japan (izliveno na završetku drške).

100% Authentic Paul Smith Eyeglasses.

Brend poznat po saradnji sa Oliver Peoples.

Model PS - 9102 51 (  )16 140.  

Fenomenalne dizajnerske naočare u odličnom stanju, kao da ih nikada niko nije nosio.

Ram takoreći bez tragova upotrebe, široki završetci ručici besprekorni, papučice za nos apsolutno nove, izuzetne fleksi drške.

Beta titanijum T1.

Ovde se nude Vintage naočare po veroma pristojnoj ceni jer na najpoznatijim svetskim aukcijiskim sajtovima naočare ovog brenda odavno koštaju preko 300 $.   

Prodaju se upravo naočare koje su fotografisane. Stakla nisu predmet oglasa, svakao ćete ih, prema Vašim potrebama, zameniti kod Vašeg optičara (uzgred u naočarima su veoma kvalitetna BEZBOJNA stakla sa dioprtijom za daljinu koja su preuzela boju okoline i na fotografijama imaju boju koju u priodi nemaju. )  Na jednoj od fotografija date su tačne dimenzije. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.  

 



K22 8347


Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.   

ID Oglasa: #66875844
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.