slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Pierre Cardin Gold-Tone Aviator naočare za sunce

8.900 din

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
221
4
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Prefinjene avijator naoičare za suncer Pierre Cardin sa tananom konstrukcijom metalnog okvira u poliranom zlatnom finišu. Podesivi jastučići za nos i vrhovi slepoočnica od acetata obezbeđuju povećanu udobnost dok zelena sočiva pružaju 100% UV zaštitu od oštrih sunčevih zraka. Završeno sa brendiranjem na hramu.

Modni dizajner Pjer Karden poznat je po svom prostornom i avangardnom stilu koji ga definiše kao smelog i ekstravagantnog dizajnera. Modeli naočara Pierre Cardin pokazuju neku vrstu elegantnog stila koji pojačava klasiku i aktuelnost, a takođe nudi elegantne i dragocene detalje. Na gornjoj unutrašnjoj strani levog stala postoji (već godinama) neznatno oštećenje (vidljivo na slikama i samo sa unutrašnje strane) koje je van vidnog polja i ne utiče na ukupnu spoljašnju estetiku i upotrebnu vrednost. Ipak zarad toga je cena maksimalno snižena.

Hvala na gledanju.

 

 

Pogledajte detaljno fotografije, one su vitalni deo opisa, prodaju se upravo fotografisane naočare.

 

 

KP86 0013

ID Oglasa: #151889550
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.