slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Polaroid PLD 6042 sunčane naočare

5.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
412
11
pre 8 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Polaroid PLD 6042/S sunčane naočare oličavaju jedinstvenu kombinaciju funkcionalnosti i modnog stila. Sa ovim naočarima ste na vrhuncu trendova.

Uniseks naočare za sunce Polaroid PLD 6042/S podjednako su popularne kod oba pola.

Havana boja okvira savršeno odgovara toplom tonu kože i svetlo smeđoj, crnoj ili tamno plavoj kosi. Napravljen od visokokvalitetne plastike koja nudi visoku izdržljivost, udobno nošenje i izuzetan izgled. Smeđa je trenutno trend boja, a takođe i apsolutni bezvremenski klasik. Boja pruža lep odnos kontrasta između kože i boje okvira pa je prelazak sa naočara na lice harmoničan i nenametljiv. Ove sunčane naočare su garancija dobrog izgleda.

Okrugli okviri su idealan izbor za one sa kvadratnim ili ovalnim oblikom lica.

Bronza polarizovana boja sočiva blago blokira plavo svetlo, filtrira refleksije i obezbeđuje jasniji vid. Smeđa je dominantna boja koja zrači toplinom i izgleda veoma meko.

Sočiva su napravljena od visokokvalitetne plastike, čije su neosporne prednosti mala težina i otpornost na pukotine.

Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji polarizovanih sočiva, sunčane naočare nude savršen vid, eliminišu neželjene refleksije i štite oči od ultraljubičastog zračenja. Poboljšavaju rezoluciju, dubinu polja i fokus. Polarizirajuće sunčane naočare filtriraju opasne refleksije i reflektovanu belu svetlost. To ih čini posebno pogodnim za vozače, bicikliste, skijaše i ribolovce. Ali oni su podjednako pogodni kao modni dodatak za svakodnevno nošenje.

Senila imaju UV 400 zaštitu, koja pruža 100% zaštitu od sunčeve svjetlosti. Sočiva sunčanih naočara imaju filter za sunce kategorije 3 (propustljivost svetlosti 8 – 18%). Pogodni su za intenzivno izlaganje suncu na plaži ili u gradu.

Pogledajte fotografije one su vitalni deo opisa, prodaju se upravo fotografisane naočae.

Na jenoj od fotografija date su tačne dimenzije.

 

 

KP 88  9993

ID Oglasa: #152901036
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.