slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Roy Tower Vintage Carbon Fibre naočare za sunce

9.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
215
3
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Made in England. 1980. -te. Vrlo, vrlo retkak ram. Roy Tower model Yachting su sofisticirane avijator naočare klasičnog dizajnera muških okvira Roy Towera.

 

Ram je izradjen Izrađen od Carbon Fibera sa jakim metalnim krakovima. Može se koristiti i kao ram za dioprtijske i naočare za sunce. Boja naočara je realnije prikazana na prve tri slike (veštačko svetlo) nego na ostalima (jako, podnevno sunce).

 

Ovaj ram j opremljen modernim braon gradijentnim UV sočivima za potpunu zaštitu. Ram je u veoma veoma dobrom stanju. Stakla imaju sitna oštećenja zbog nepravilnog odlaganja. Mogu se i dalje nesmetano koristiti jer nije u pitanju centralno vidno polje, Dakako, možete ih zameniti i novim (Ta usluga je cca 2500 dinara, plaća se unapred i odlaže isporuku nekoliko dana). Tačne dimenzije date sun a jednoj od fotografija. Pogledajte fotografije one su vitalni deo opisa, prodaju se upravo naočare koje su fotografisane.

 

KP849693

 

KP 84

ID Oglasa: #150870632
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.