slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Vintage B&L Ray Ban U.S.A. classic round sunglasses in gold

19.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
1.497
7
pre 7 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog
Made in U. S. A. ORIGINAL.  Vintage B& L Ray Ban U. S. A. classic round sunglasses in gold. Round Lennon CLASSIC SEE. Ove naočare na najpoznatijim svetskim aukcijskim sajtovima dostižu cenu od više stotina eura - molim proverite.   U naočarima su dioptrijska stakla za sunce, tako da ćete verovatno morati da ih zamenite kod Vašeg optičara. (Kvalitna stakla za naočare za sunce su oko 20 eura par. ) Naočare imaju tragove korišćenja i starenja koje možete videti na fotografijama visoke rezolucije. Zelena patina koja se gdegde javlja na pozlati nije namerno čišćena zarad autentičnosti stanja.   Pogledajte fotografije - prodaje se predmet koji je fotografisan.  Stanje kao na slikama. Na jednoj od fotografija date su tačne dimenzije naočara. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.  


G 9240/9190Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.
ID Oglasa: #73418995
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.