slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Vintage TAIWAN AVIATOR naočare za sunce OVERSIZE

4.200 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
1.254
4
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog
VINTAGE naočare za sunce sa izuzetno kvalitetnim plavo sivim staklima karakterističnim za Persoli Ili eventualno Polaroid. Made in Taiwan - utisnuto na jednu od ručki (dokaz da su vrlo stare - natpis nije štampan, nego je bukvalno utisnut).   AVIATOR SUNGLASSES. OVERSIZE.   Dosta dobro očuvane s obzirom da potiču iz sedamdesetih, eventualno početka osamdesetih godina. Postoji izvesno oštećenje  na gornjem rubu stakala, tik uz ram, sa unutrašnje strane koje ne ulazi u vidno polje i ne utiče na funkcionalnost naočara. Pogled kroz stakla je bespekoro čist i kristalno jasan.   Pretpostavljam da je do oštećenja došlo jer je metalni ram ekstremno tanak - gotovo da se ne primećije.  Dimenzije naočara date su na jednoj od fotografija. Pogledajte fotografije - fotografisane su upravo naočare koje se prodaju. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.  
K19 6790

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.

ID Oglasa: #63933052
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.