slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

WEST by IOVES ITALY naočare za sunce

6.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
265
6
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Made in Italy.  Izvor inspiracije za West je mesto porekla naočala, Dolomiti. Dolomiti su srce i središte jedne od najstarijih tradicija porodice Cadore, koja se prenosi s generacije na generaciju.

Westi ponovo otkritva i povećava vrednost naočara, koristeći klasične oblike u svetlim bojama i čistom dizajnu. U pitanju je spoj najsavremenijih tehnologija, strasti za naočarima i tradicionalne izrade, koja i danas igra vitalnu ulogu u fazi proizvodnje.

S Westom ste spojili estetiku i funkciju i redefisali koncept snage i lakoće. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima Grimald TR-90 ® West stakla imaju visok indeks otpornosti na lom, široku fleksibilnost i sposobnost savijanja te nisku gustoću za lakoću i jedinstvenu udobnost.

Turtoise dezign. Kvalitna izrada. Logo na ručici i staklu. Kvalitetne PETODELNE šarke.
Dimenzije stakala: 66 x 38 mm.   Ukupna širina fronta naočara 140 mm.

 

KP72 8911




Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.

ID Oglasa: #139097726
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.