slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Kožni novčanici

1.200 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
283
9
pre 6 dana
Milan Pešić
Član od 30.09.2015.
Svi oglasi
Ukoliko ne volite da nosite torbice, a treba vam mesto gde možete da spakujete novac, kartice i ključeve, ovaj mali novčanik za džep je prava stvar za vas. Takodje idealan je poklončić za svaku priliku.

 

Novčanik je zaista kvalitetan. U njega može da stane puno kartica i novca (potrebno je samo nekoliko dana da se raširi).   Lično ga nosim godinama i nikada ga ne bih menjao.  

 

Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte (Poziv, SMS, Viber, Whatsapp)

 

Novčanik šaljemo poštom, može postexpress, a može i običnom poštom (kako kome odgovara), takodje postoji mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu. Plaća se pouzećem, a ako nekome odgovara može da plati na račun.

 
ID Oglasa: #157156793
Informacije

Sve dodatne informacije za naše proizvode i usluge možete dobiti ako nas kontaktirate na broj 061/41 31 060 (Poziv, SMS, Viber, Whatsapp)

 

Pogledajte sve oglase i zapratite ono što Vam se svidja!  

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.