slika
1 od 1

Muški poklon set leonardo verrelli- crni

3.050 din

Beograd | Palilula
Novo
59
1
pre 12 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport
Član od 31.05.2013.
kp izlog
  • Dvodelni poklon set Leonarda Verellija sastoji se od novčanika i fascikle za identifikaciju od prave kože. Komplet stvara elegantan duo, multifunkcionalan je i izuzetno praktičan. Novčanik je napravljen u pejzažnom formatu i nudi dosta prostora za skladištenje svih važnih dokumenata. Podeljen je na 2 pregrade za novčanice, 4 pregrade za kreditne kartice, 2 džepa i 1 pregradu za novčiće sa zatvaračem. Veličina, neispunjena, je duga 8,9 cm, široka 11,4 cm i debljina 2 cm. Šav spolja i iznutra osigurava dobru izdržljivost i stabilnost i na novčaniku i na fascikli. ID fascikla nudi prostor za dodatne kreditne kartice sa providnim odeljkom. Izrađuje se u portretnom formatu, dužine je 14,2 cm, širine 10,1 cm i debljine materijala 1,0 cm. Isporučen u elegantnoj poklon kutiji Leonardo Verrelli, set je idealan za poklon ili je takođe idealan za sopstvenu upotrebu. Pribor je odličan saputnik i nudi uredno skladištenje svih važnih dokumenata.
  • Masa za dostavu:   1 kg
  • Artikli iz oglasa nisu uvek dostupni, jer se radi o asortimanu od preko 21000 artikala, od različitih proizvođača ili uvoznika. Kako nam lageri nisu dostupni u svakom momentu, radi provere dostupnosti artikla, i eventualne cene dostave, možete se obartiti na neki od kontakt telefona našeg call centra:
    065/225-7766
    011/332-0256
    Unapred, hvala na razumevanju.
ID Oglasa: #163038069
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.