slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

CAHOURS DE VIRGILE Made in Paris dioptrijski ram

6.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
297
3
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Made in Paris! Apsolutno kao nove, kao da nikada nisu korišćene.   Nema tragova korišćenja.  CAHOURS DE VIRGILE Vintage Designer. Prosto neverovatna elegancija i kvalitet.   Na jednoj ručiki je utisnuto (ne odštampano - utisnuto) CAHOURS DE VIRGILE PARIS, a na drugoj VANA 52/20.  Stakla nisu predmet oglasa, svakako ćete ih, prema Vašim potrebama zameniti kod Vašeg optičara. Tačne mere rama date su na jednoj od priloženih fotografija. Pogledajte fotografije - prodaju se upravo naočare koje su fotografisane.   Poštanski troškovi nisu obuhvaćeni kalkulacijom.


K42 3065

Nosite Vintage i budite jedinstveni! Nikada nećete videti ove naočale na bilo kome drugom. Bezvremenski stil i kvalitet.   

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.   

ID Oglasa: #85621269
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.