slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

CALVIN KLEIN - Okvir za dioptrijske ili naočare za sunce

5.990 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
481
3
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Fenomenalan ram - visoka moda.   Calvin Klein CK 4003 40 490(  ) 19 145 je izvanredan izbor naočara po pristojnoj ceni. Izuzetno atraktivan, elegantan i gospodstven tortoise  dioptrijski ram utadjen u dubokom, starinskom, punom acetatu koji ostavlja bez daha. "CK nudi stil koji privlači mladomg i zdravog potrošača. " To je kvalitetan i čvrst i pri tome, savršeno elegantan ram. Njihovi dizajneri kažu da su savremene i odvažne, tehno-moderne i tehno-cool, da je CK savršen jednako za muškarce i žene koji pozivaju na neočekivani izazov i očekuju budućnost.  Cold insert!   Stakla nisu predmet oglasa i trgovine - u okviru su kvalitetna, zatamljena stakla sa dioptrijom, tako da ćete ih svakakao, prema vašim potrebama zameniti kod Vašeg optičara (za kvalitetna stakla za sunce očekujte cenu od cca 20 eura).  Pogledajte fotografije - prodaju se upravo naočare koje su fotografisane. Na jednoj od fotografija date su tačne dimezije. Poštanski troškovi nisu ukalkulisani u cenu.  


K22 8320

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.    

ID Oglasa: #88389822
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.