slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Charmant GEP Frame JAPAN u America s Best futrol

13.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
441
3
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Frame Japan.  POZLAĆENE.  ORIGINAL. Vintage Charmant BK35 GEP (Gold Electroplate) dioptrijski ram. U izvrsnom stanju. Model Charmant 4208. Uz naočare ide origimalna  America’s Best  Contacts & Eyeglasses futrola sa pojačanim uloškom protiv loma. (It’s not just a better deal. It’s America’s Best).   Charmantova kolekcija je najveća svetska kolekcija okvira od titana, koja se sastoji od 100% čistog titana i beta-titana okvira s ultra laganom čvrstoćom, hipoalergenskim sastavom i superiornom otpornošću na koroziju. To u kombinaciji s nenadmašnom kvalitetom, stilom i trajnošću donosi kolekciju koja je korak iznad konkurencije. Front rama i spoljašne strane ručica mat crne, sve ostalo u besprekornoj zlatnoj boji. Izuzetno kvalitetne i izuzetno očuvan dioptrijski ram.
Stakla nisu predmet oglasa, svakako ćete ih , prema Vašim potrebama zameniti kod Vašeg optičara. Tačne mere rama date su na jednoj od priloženih fotografija. Pogledajte fotografije - prodaju se naočare koje su fotografisane.  

L  141126 170225

Nosite Vintage i budite jedinstveni! Nikada nećete videti ove naočale na bilo kome drugom. Bezvremenski stil i kvalitet.   

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.  

ID Oglasa: #84169687
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.