slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Dioptrijski okvir za naočare

Kontakt

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
21
0
pre 13 dana
Griva
Član od 16.07.2012.
Svi oglasi
 

Na prve 2 slike su dostupni okviri.
Okviri, večina su vrlo povoljnih cena( sem prvi levo odozgo je Missoni mačkast braon sa donjim metalnim delom u zlatnoj boji koji je 5500 din, pored njega gore desno je plastični brson sa narandžastim ručicama i in je 2000 din, savirljiv nesalomiv, i dole desno metakni pčavi JOOP je 1500din. sa fley ručkama, ostali su od 300 do 1200 din. (Na prvim pojedinačnim slikama je ljubičasti okvir sa gumenim savitljivim ručicama nov, fabrička stakla na njemu, unikatan, prelep, lak kao pero, cena je samo 1000 din. Na sledećih par slika je plastični okvir bordo sa šarenim rulicama, nema flex sistem i za užu glavu je dobar, i zato je samo 700 din. Naredni okvir je baš vrhunski, metalni sa flexom brenda JOOP, 1500 din. , prelep je i jako kvalitetan okvir Rayban oblika, moze biti i za sunčane naočare sa ili bez dioptrije. Zatim metalni okvir lagan sa flex ručkama je unisex model isto kao i JOOP, bakarne boje, lepog oblika svima lepo stoji, on je 800din. I poslednji metalni na zadnjoj slici je bez flexa ali sa izuzetno zanimljivim ručicama kao filigran rad šuplje i boja se pod uglom menja od bordo preko ljubičadte do zeleno plave, baš neobičan, on je samo 700 din.
Na upit šaljem još slika i pirinu rama kao i duđinu ručics na viber jer ovde je ogranilen broj slika. Trenutno vremena da postavljam svaki posebno ali su svi okviri u odličnom stanju, neki su i novi skroz nekorisceni, sa fabričkim staklima koja se naravno skidaju i postavljate Vašu dioptriju, neki su polovni ali u super stanju. Hvala za razumevanje i strpljenje unapred!
ID Oglasa: #165959581
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.