slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

IKKS IK187533 dioptrijski ram za naočare

5.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
346
5
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Made in France. U izvrsnom stanju. Kompaktne i čvrste. IKKS je francuski brend koji je 1987. osnovao Gérard Legoff.   U pitanju je koncept koji kombinuje tradiciju, autentičnost i kreativnost. Moderan je i udoban, pre svega. IKKS naočare su namenjene osobama sa nezavisnim karakterom i posvećenošću. Dizajnirane su da vrednuju prirodnost, modernost i udobnost ali istovremeno pokušavaju da naglase individualnost onoga ko ih nosi.  

Naočare IKKS su savršeno pogodne za svaku priliku, izgledaju spektakularno i čine sve da se onaj koji ih nosi oseća prijatno. Prodaje se samo dioptrijski ram koji je u odličnom stanju, stakla nisu predmet oglasa (u ramu su stakla sa malom minus dioptrijom koja ćete zameniti kod Vašeg optičara, prema Vašim potrebama. ) Pogledajte fotografije - prodaje se upravo ram koji je fotografisan. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.
B 0831


Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.

ID Oglasa: #70272728
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.