slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

K:ACTOR-Okvir za naočare sa dioptrijom ORIGINAL II

13.990 din

Valjevo
Kao novo - nekorišćeno
430
2
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog
14 grama sa staklima! Made in Italy. K: ACTOR - THE ESSENTIAL DESIGN. A brand coming from cold and bright light. Definite, squared, minimal shapes, cold and metallic colors for a collection which is young, functional and essential.  
Vrhunske naočari, pristojna cena.  Briljantan dizajnerski rad, obratite pažnju na detalje. Kombinacija ljubičaste i oranž  na okviru (koji ne postoji bez stakala) - ostavlja bez daha. Okvir je u sjajnom stanju, kvalitetan i brendiran izuzetno vrednim imenom. Dovoljno je reći K: ACTOR (ako  se niste sretali sa ovim imenom molim izguglajte - i budite spremni na cene iznad 300$).   Mod. KAP 13 Col.1 51 (  ) 18 140. Pogledajte fotografije - prodaje se predmet koji je fotografisan. Poštarina nije uključena u cenu.  

Molim pogledajte i moje ostale oglase sa naočarima.

 

  k9  3221
ID Oglasa: #55108588
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.