slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Kenneth Jay Lane ORIGINAL dioptrijski ram

6.900 din

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
391
5
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Made in ITALY. ORIGINAL. Ram je kao NOV, kao da nikada nije nošen.  Kenneth Jay Lane ima spektakularnu kolekciju visokokvalitetnih ramova za koje izvlači inspiraciju iz blistavog krunskog nakita evropskih kraljevstava, slavnih modnih kuća i muzeja sveta. Kenneth Jay Lane se smatra jednim od najboljih dizajnera kostimiranih nakita u našem vremenu, a njegove zaslepljujuće kreacije nosile su Jackie Onassis, Audrey Hepburn, Diana Vreeland, Elizabeth Taylor, Princess Diana, Greta Garbo i Nancy Reagan. . Poznat po svojim maštovitim i smelim kombinacijama boja, njegove dizajne su zauvek pohvaljene od najbogatijih i najmodernijih umetnika.  KJL-71 COL. BLK.   53 18.
Pogledajte fotografije - prodaju se naočari koje su fotografisane. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.  

k21 8182


Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.

ID Oglasa: #66143171
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.