slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

LA EYEWORKS Los Angeles dioptrijski ram za naočare

5.200 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
423
7
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Made in U. S. A. Vintage. L. A. E.   98 Los Angeles  MONTGOMERY 203. Vrlo redak ram za naočare.   Radi se o dioptrijskom ramu sa  čvrstom konstrukcijom i sjanim izborom svetle teksture i naravno - sa već prepoznatljivim kružnim završetcima ručica.   Dizajn kombinuje oštre, duhovite ivice i velikodušnu skalu bojakoje trasformišu raspoloženje od smelosti i odlučnosti do zaslepljujućeg utiska. Dimenzije su priložene na jednoj od fotografija. Pogledajte fotografije - prodaju se upravo naočare koje su fotografisane. Poštanski troškovi nisu ukalkulisani u cenu.
K14 

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.  

ID Oglasa: #60597351
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.