slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Laminirani TITANIJUMSKI dioptrijski ram 10 grama!

5.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
114
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Perfektne! Vrlo atraktivne i jednovremeno prepoznatljive. Lagane i čvrste.   Kvalitetne naočare od višeslojnog i višebojnog laminiranog acetata koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Kvalitetetan acetat u više slojeva - spolja redom: burgundac crvena, bela i čokoladno siva. Na isti način su uradjeni i završetci ručica.

 

Konstrukcija od TITANIJUMa (prolazi i kroz acetatni front! )

 

Na žalost sa unutrašnje strane ručice obrisano ime brenda te ali po svemu pripada onim naočarima čija cena je cca 500 eura +. Pio konstrukciji i težini bi vrlo lako moglo biti.

 

Težina naočara sa jednim staklom  10 grama!

 

Stakla nisu predmet oglasa, očekuje se da ih zamenite prema Vašim potrebama. Dimenzije su date na jednoj od fotografija. Pogledajte fotografije - fotografisane su upravo naočare koje se prodaju. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.  


KP89 0055

ID Oglasa: #153071696
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.