slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Max Mara dioptrijski ram

7.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
327
2
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

ORIGINAL. Made in ITALY. Fenomenalan, pozlaćem ram za naočare Max Mara. Izuzetan kvalitet - vrhunski dizajn. Gospodska elegancija par excellence. Model MM 32 000  135.   Naočare izuzetno, izuzetno očuvane - kao da nisu nošene. Pozlačen ram, flexi drške delom metalne (sa imenom brenda) delom acetatske, armirane - kvalitetne van sumnje. Vanvremenske naočare po pristojnoj ceni. Ovakav ram za naočare u lošime kvalitetu, na najpoznatijim aukcijskim sajtovima ne silaze ispod 170 eura.   Uz naočare možete kupiti i originalnu, veliku krutu Max Mara kutiju za naočare. čija je cena 1490 dinara.  Max Mara  ORIGINAL. Za kupovinu naočara i kutije zajedno - popust - zajednička cena 8900 dinara.   Pogledajte fotografije - prodaju se upravo naočare koje su fotografisane.  Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu. Dimenzije naočara su upisane na jednoj od fotografija.  

Ako želite da Vam u ram ugradimo NOVA stakla za sunčane naočare bez ili sa dioptrijom (do - 4) doplata je 2500 dinara. Ova usluga se plaća unapred.




K18 6600

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.

ID Oglasa: #90560744
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.