slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

NINA RICCI France poluram za naocari sa dioptrijom ORIGINAL

6.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
281
2
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog
IZUZETNO ATRAKTIVAN. Kao NOV okvir/ poluram za naočari sa dioptrijom, očuvan, posebno kvalitetan i markiran NINA RICCI.  Made in France.  Model NR 2916 FL  135 mm GO 20.  Pozlaćene, na mostu stoji oznaka 52 (  ) 18 "23".   Serijski broj naočara 06763.  Udobne i luksuzne - vanvremenske naočare.   Naočare su dizajnirane sa puno ukusa kao kombinacija boja belog i žutog zlata sa mnoštvom pašljivo radjenih detalja. Flexi ručice u perfektnom stanju.   Papučice za nos i završetci ručki potpuno novi, kao da naočare nisu korišćene. Logo na spoljnim stranama obe ručice.   Stakla nisu predmet oglasa, prema svojim potrebama zamenićete ih kod svog optičara. Cena je veoma povoljna - proverite koliko koštaju novi okviri ove marke.     Pogledajte fotografije - prodaju se naočare koje su fotografisane. Na jednoj od fotografija date su tačne mere. Poštarina nije uključena u cenu.  
 sk 01

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.

ID Oglasa: #122261334
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.