slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

ORIGINAL Cazal Vintage ram za naočare

23.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
987
3
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Made in GERMANY. Dizajnirane od strane Cari Zalloni krajem osamdesetih godina, Cazal boje se primenjuju koristeći jedinstvene tretmane kao što su tehnike četkice i sunđera, precizno ubrizgavanje boje, vazdušni pritisak, podmazivanje boje i višestruke folija i ukrasi od dragog kamena ili zlata. Stilovi agresivnog potpisa su popularni u Hip Hop zajednici, a reperima poput Run DMC i MC Hammer favorizuju Cazalove modele.  
Ovde se nudi Cazal 294  čiji se dizajn bazira pre svega na boji zlata i strukturi trouglova, odnosno rombova. dominira boja zlaa - 100% Authentic Vintage ram. Boja sočiva:   balgo siva . (Sočiva su sa minus dioptijom, tako da ćete ih morati zameniti, prema Vašim potrebama kod Vašeg optičara. Zbog toga je cena ovih naočara, koja se na najpoznatijim aukcijskim sajtovima kreće oko 300 eura znatno snižena. Cena zamene kvalitetnih sočiva u optičarskim radnjama je cca dvadeset i neki euro. )   Pol: UNISEX. Tačne dimenzije date su na jednoj od fotografija.  


AKP 5126

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.   

ID Oglasa: #62130883
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.