slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Panto Meitzner Germany dioptrijski ram

7.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
467
6
pre 8 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Made in Germany.  Klasičan Panto dioptrijski ram sa keyhole mostom od dubokog acetata Meitzner, Mod. Calw II exlusiv.  50 (  ) 19 135. Predivan ram u izvanrednom stanju. Idealan podjenkao za dioptrijske naočare(narabno i bifokalne) ili pak za naočare za sunce.   Sjajan dizajn - kvalitetan i izdržljiv, elegantan i atraktivan ram za sasvim pristojnu cenu. Na najpoznatijem aukcijskom sajtu slični ramovi dostižu neuporedivo višu cenu. Stakla nisu predmet oglasa.   Pogledajte fotografije - prodaje se predmet koji je fotografisan.   Svakako da ćete stakla, prema Vašim potrebama, promeniti kod Vašeg optičara (u naočarima su zatamnjena stakla sa većom - dioptrijom). Poštarina nije uračunata u cenu.  

 



B 0892

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.

ID Oglasa: #70358452
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.