slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Phantom, ITALY dioptrijski ram za naočare

5.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
196
3
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Made in ITALY.   Kao nove,  kao da nikada nisu korišćene. Fenomenalne, uzbudljive i upečatljive. Cene Phantom naočara se uglavnom kreću izmedju 300 i 500$. Model PH - 115 55  (  ) 16  140. Col 004. Boja BURGUNCA. Troslojne fleksi drške (srednji sloj blago svetlije boje postiže neverovatnu eleganciju). Nijansirane papučice za nos. Ram bez tragova korišćenja. Stakla nisu predmet ohglasa, svakao ćete ih zameniti prema Vašoj dioptriji.  Pogledajte fotografije  - prodaje se ram koji je fotografisan. Tačne dimenzije su upisane na jednoj od fotografija. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.   

Ako želite da Vam u ram ugradimo NOVA stakla za sunčane naočare bez ili sa dioptrijom (do - 4) doplata je 2500 dinara. Ova usluga se plaća unapred.

K51 5135 +


Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.    

ID Oglasa: #125851209
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.