slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Revue Retro Pilot, ram za dioptrijske ili naočare za sunce

14.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
567
8
pre 8 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

KAO NOV. Made in Austria. IZUZETAN PRIMERAK veoma dobro očuvanog Pilot, Rertro REVUE dioptrijskog ili rama za naočare. Model 5463 NIVO. U fenomenalnom stanju. Pozlata savršeno očuvana, završetzci ručica i papučice za nos ukazuje da nisu korišćene.

Za one koji ne znaju,  Revue je američki brand naočara iz 1960tih. Njihov dizajner Paul Adin je smatran ikonom profesije, a među manekenima tog starog brenda je verovatno najčuveniji Paul Newman, glumac.   U ostalom izguglajte! Ovakvi primerci prodaju se za 450$!

Naočare su u sjajnom stanju. Stakla nisu predmet oglasa, u ramu sa dioptrijska stakla za daljinu koja ćete prema Vašim potrebama zameniti.   Pogledajte fotografije, prodaje se predmet koji je fotografisan, nema ništa skriveno. Na jednoj od fotogrfaija date su tačne dimenzije. Poštarina nije uključena u cenu.

 

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.



k50 4934 +

ID Oglasa: #102049786
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.