slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Robert La Roche ram za naočare ORIGINAL II

5.990 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
844
6
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

ORIGINAL Robert La Roche ram za naočare. Ram je u izuzetnom stanju, sa fleksi drškama. Fenomenalan ram. mnogo bolje izgleda u prirodi nego na fotografijama. Deo rama sa pozlatom. Ručke dvobojne, spolja crne, iznutra senf zlatne sa završetcima u dizajnu tamnog kornjačinog oklopa. U ramu se nalaze stakla sa dioptrijom (stakla nisu predmet oglasa, moraćete da ih zamenite kod vašeg optičara).  Robert La Roche by Uniopt Austria CE RLR 720 B-03 57 (  ) 14  130.

Robert La Roche je doajen austrijskog dizajna naočara: Poseduje jedinstven opus koji se fokusirao na uspostavljanju uspešnog, kosmopolitskog brenda u svetu mode. Zahvaljujući njemu kreativna scena u Beču od 1970-ih do 1990-ih, uzburkala je čitav svet. La Roche naočare nose mnoge holivudske zvezde poput Arnolda Schvarzeneggera i Meril Streep i umetnci poput Yoko Ono i Andy Varhola. 1999. godine La Roche je prodat MAK-u. Do tada stvorio  je oko 1.200 modela. La Roche je sledio tradiciju renomiranih dizajnera naočara kao što su Udo Proksch  (Serge Kirchhofer), Cari Zalloni (CAZAL) i Dora Demmel (Silhouette), kao i proizvođača i pronalazača  Optyl Wilhelm Anger (Viennaline, CARRERA, Christian Dior, Porsche Design,  itd. ) koji su od sredine 20. veka formirali međunarodnu reputaciju Austrije za izvanredan dizajn naočara. Ime Robert La Roche postalo je kultni brend i postiglo globalnu reputaciju. Danas starinski, originali njegovih klasičnih naočara ponovo uživaju ogromnu popularnost I dostižu vrtoglavu vrednost.


Pogledajte fotografije - prodaje se ram koji je fotografisan. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.  

k8 9858

Molim pogledajte i moje ostale oglase sa naočarima.

 

ID Oglasa: #55219424
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.