slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Tommy Hilfiger Naočare dioptrijski ram

9.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
180
1
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Naočare Tommi Hilfiger predstavljaju jedinstvenu mešavinu elegancije, udobnosti i vrhunskog kvaliteta. Svetski poznati brend izuzetno je popularan širom sveta i lako prepoznatljiv zahvaljujući kombinaciji crvene, bele i plave boje. Kolekcija naočara Tommi Hilfiger-a oličava prvoklasni američki dizajn, koji njegovu bezvremenost čini idealnom za svaku priliku.

 

Unisex naočare Tommi Hilfiger TH 1018 GYB su popularne kod svih.

 

Smeđa boja okvira savršeno odgovara toplom tonu kože i svetlo smeđoj, crnoj ili tamno plavoj kosi.

 

Pravougaoni okviri su idealan izbor za one sa ovalnim ili okruglim oblikom lica.

 

Okvir naočara je napravljen od visokokvalitetne laminirane plastike koja nudi visoku izdržljivost, udobno nošenje i izuzetan izgled.

 

Podići će i upotpuniti vaš stil zahvaljujući svom uočljivom dizajnu. Jedna od njihovih prednosti je čvrstoća, izdržljivost, činjenica da u potpunosti zatvaraju sočivo i uglavnom zaštita od oštećenja. Ovaj tip okvira je pogodan za sva sočiva, uključujući sočiva sa većom optičkom snagom.

 

Pogledajte fotografije, one su vitalni deo opisa, nude se upravo naočere koje su fotografisane. Tačne mere date sun a jednoj od fotografija.

 

KP91 0197

ID Oglasa: #153829562
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.