slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

VANNI dioptrijski ram ITALY original MINIMAL ART

6.900 din

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
75
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

VANNI OCCHIALI.

 

Made in Italy.

 

Njihove naočare često prelaze cenu od 200 eura, to bar lako možete proveriti.

 

Ovde se nudi model  171 col. 198. 48 ( ) 18. "VANNI se vraća Giovanniju Vitaloniju, Vanniju svom prijatelj, rođenom Milanu, 1907. godine. VANNI su najsavremenije kreativne naočare. Lepota koja proizlazi iz iskre genija, pomešana sa kulturom i stilom. Ništa čudno: ovo je destinacija 25 godina istraživanja i eksperimenta. Napravljene su u Italiji, dodiri dišu iz svakog detalja. Kao parfem, prožet projektom. U dizajnu naočara VANNI znači originalnost koja se primjenjuje u proizvodnji. Pomešati i stvoriti jedinstvene kombinacije: to je izazov, konstantna „ usuditi se“ . . . VANNI nije toliko majstorstvo koliko je industrija sa ograničenim brojem izdanja. " 

 

Naočare u prirodi izgledaju bolje nego na fotografijama. Ipak, pogledajte fotografije - fotografisane su naočare koje se prodaju. Na jednoj od fotografija date su tačne mere. Poštanski troškovi nisu ukalkulisani u cenu.  

 

J 153659

 

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.

ID Oglasa: #157195975
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.