slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Vintage ESCHENBACH 3518 dioptrijski TITANIJUM

7.990 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
411
7
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Za krupnu gospodu. Authentic 100%.   MADE IN GERMANY. NICKEL ALLERGY FREE. U odličnom stanju. TITAN. Model 3518-20. "The Glasses That suit You! " Eschenbach Eyewear apostrofira važnost prepoznatljivog izgleda koji su upečatljivi i nepogrešivo muški. Kratki oblici, stil inspiriran savremenom arhitekturom, klasičnim nacrtima naočara i izrazito muških linija - to su značajke koje karakterišu vizuelno privlačnu kolekciju Eschenbach Eyewear za muškarce.  
Postoji samo jedan pravi TITANfleks. Niko ne poseduje ovako visokokvalitetni materijal, prvu obradu i raznovrsnost dizajna kao original iz Eschenbacha. TITANflek pruža maksimalnu udobnost kroz optimalnu opremu.  

Eschenbach Eyewear ne nudi kompromise u dizajnu kada je riječ o većim dimenzijama. Veća lica izgledaju dobro u moćnim markama. Eschenbach Eyewear razvio je niz modela posebno za ovaj segment.

Sofisticirane tehnike proizvodnje i visokokvalitetni materijali garantuju maksimalnu udobnost za svaki model u muškom rasponu naočara. Ovaj model je proizveden od high-tech materijala TITANflex. To ga čini osobito fleksibilnim i laganim.

Pogledajte fotografije - prodaju se naočare koje su fotografisane. Na jednoj od fotografija date su tačne dimenzije naočara. Predmet oglasa nije prodaja stakala. U naočarima su trenutno stakla sa dioptrijom za daljinu - Vi ćete ih prema Vašoj potrebi, zameniti kod ovlašćenog optičara. Papučica za nos koja nedstaje biće namontirana pre isporuke. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.  

 



Molim pogledajte  moj KP izlog - naći ćete veliki broj brendiranih dioptrijskih ramova i naočara za sunce.  

k14 0658

ID Oglasa: #69951992
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.