slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Vintage Marwitz dioptrijski ram za naočare

9.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
197
1
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Made in Germani. 100 % authentic. Fenomenalne dizajnerske naočare iz 50-tih godine. Neverovatno dobro očuvane - kao NOVE.  Ram je izradjen dubokog acetata čija boja se sa prelivima menja od pastelno zelene do pune braon boje. Kroz acetar je prožet čvrst i jak  širioki metalni ram koji definiše most. Acetat je pak i sa spolnjne i sa unutrašnje strane rama. Ručke su relativno široke, metalne, od eloksiranog aluminijuma. Zavržetci ručki  široki plastični bez tragova korišćenja. Na unutrašnjim stranama ručica piše: 130 MARWITZ . IZUZETAN PRIMERAK VINTAGE NAOČARA.  Dioprtijska stakla nisu predmet prodaje - svakako ćete ih, prema svojim potrebama, zameniti kod ovlašćenog optičara- Pogledajte  pažljivo fotografije, jer su vitalni deo opisa  – prodaju se upravo naočare koje su fotografisane. Na jednoj od fotografija date su i tačne dimenzije naočara. Nedostajuća papučica za nos biće montirana pre isporuke. Poštarina nije uključena u cenu.    


K23 9014


Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.

ID Oglasa: #132252470
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.