slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Vintage MEG GERMANY dioptrijski ram za naočare

4.900 din

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
173
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Made in Germany. Odlično očuvan vintage dioptrijski acetatski ram za naočare. MEG C . 1  Veoma lagan i izdržljiv ram, od kvalitetnog, "mekog" OPTIL acetata  sa metalnom armaturom u drškama i kvalitetnim šarkama.   Na najvećem globalnom aukcijskom sajtu cena im ne pada ispod 150 eura.   Tačne dimenzije date su na jednoj od fotografija.   U naočarima su dioptrijska stakla koja nisu predmet oglasa - svakakao ćete ih, prema Vašim potrebama, zameniti kod Vašeg optičara.   Pogledajte fotografije  - prodaje se ram koji je fotografisan. Stakla nisu predmet ponude. Tačne dimenzije su upisane na jednoj od fotografija. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.  



K18 6543


Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.

ID Oglasa: #130255108
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.