slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Vintage Mondi Metzler 1602 Pilot dioptrijski ram

5.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
168
1
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Mondi. Frame Germany by Metzler. Model PILOT/ AVIATOR 1602 258.   Velike, unisex Metzler naočala krem bele, zlatne boje, sa mostom poput raširenih krila. Kultni Vintage, Retro model koji na najpoznatijem aukcijskom sajtu dostiže cenu od oko 220 eura. Bio je posebno popularan u Evropi i USA, delom zahvaljujući lojalnoj I visokoprofesionalnoj mušteriji, Dajani, princezi od Velsa.  Ikonične metalne dioptrijske ili sunčane naočare (mogu biti i jedno i drugo u zavisnosti od vrste stakala). Potiču još iz 1990-ih. Stakla nisu predmet odlasa i trgovine (Vi ćete ugraditi stakla sa Vama odgovarućom dioptrijom. ) Pogledajte fotografije - prodaju se upravo naočare koje su fotografisane. Predmet prodaje je dioptrijski ram bez stakala. Na jednoj od fotografija date su tačne cene. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.

 

KP63 6552+


Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.

ID Oglasa: #128595961
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.